ufimata masani fa'atau atu

TALA FOU

FFP2 mask standard ma anti-virus|KENJOY

Ona o le Novel Coronavirus niumonia, ua i ai nei le le lava o matapulepule i le lalolagi atoa.Ma e toʻatele tagata e leʻo iloa lelei le tulaga puipuia o matapulepule.I aso nei, o lefai ufimata matata'u mai ai manatu nei.

FFP2 mask tulaga masani

FFP2 matapulepulefa'asino i matapulepule e fetaui ma tulaga Europa (EN149:2001), lea e vaevaeina i ni vaega se tolu: FFP1, FFP2 ma le FFP3.E aoga foi nei masks e tetee atu ai i siama.Ae peita'i, a fa'aogaina lea ituaiga ufimata, e taua tele le faia lelei o galuega fa'amama, aemaise pe a toe fa'aaoga.

E faigofie ona maua le FFP2 mask certification?O le mea moni, e matua faigata lava, o le totogi o suʻega e maualuga, o le suʻega o loʻo i Europa, o le faagasologa e umi se taimi ma isi mea, o tulaga faʻataʻitaʻiga e matua faʻamaoni.

O le tulaga Europa mo le FFP2 mask manava suʻega e maualuga tele, faʻatasi ai ma le tafe o le 95L / min ma le tafe o le 160L / min mo le faʻamaʻiina o le suʻega (85L / min mo faʻataʻitaʻiga faʻamalosi ma faʻamaʻi i Saina).

O ufimata FFP2 e tete'e i siama

O le toʻatele o tagata o loʻo i lalo o le manatu o le n95 masks e aoga i le puipuia o faʻamaʻi pipisi o le coronavirus.Ae o le mea moni, FFP2 masks e tutusa lona aafiaga.Masks i le vaega FFP2 o loʻo agavaa nei i Europa.O le matapulepule na faʻataʻitaʻiina le tafe o le 95 lita i le minute.

O lana matafaioi autu o le puipuia pe faʻaitiitia le pefu o le ea ma siama i totonu o totoga manava o le tagata.O lea la i se tulaga lautele, o le mask o loʻo i ai pea se aafiaga anti-virus.

Lapataiga mo le fa'aogaina o matapulepule FFP2

Fufulu ile vai mafanafana

A maeʻa ona faʻaogaina se matapulepule e pei o le FFP2, afai e te manaʻo e faʻaaoga pea lava pea, e tatau ona e fufulu muamua i le vai mafanafana ma le fasimoli.Ae e tatau ona faʻalogo e aua le faʻaaogaina tele le malosi, a le o lea e mafai ona oʻo atu ai i le tulaga o le vaʻa ma le gap o gauze e tele naua, ina ia leiloa le matafaioi o le lisi.

Fai lelei galuega fa'ama'i

E mana'omia fo'i le fa'amama fa'ama'i o matapulepule FFP2 pe a mae'a fa'aumi ona fa'aoga pe a toe fa'aaogaina.Mafaufau e fa'asusu ufimata fa'amama i le vaifofo o le peracetic acid 2% mo le tusa ma le 20 minute, po'o le tu'u i totonu o se nofoaga e fa'amalo lelei e fa'agogo.

O le a le eseesega i le va o le FFP2 ma le KN95?

O le ufimata a le EU o loʻo i ai tulaga faʻataʻitaʻiga o suʻega suauʻu ma mea gaʻo, sodium chloride ma paraffin oil ma gas sol e iloa ai, o lona uiga, o le EU standard masks e leai ni mea gaʻo ma suauu aerosols puipuiga, ma i totonu o le atunuʻu tulaga matapulepule e vaevaeina i le lua tasi o le ituaiga KN o se puipuiga suauu, ituaiga KP e lagolago ai le suauu.

O loʻo i luga o se faʻamatalaga puupuu o FFP2 masks.Afai e te fia iloa atili e uiga i FFP2 masks, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi la matoufa'atau oloa fa'atau ufimata mata.


Taimi meli: Tes-14-2021