kūʻai nui ʻia ka pale maka maʻamau

NUHOU

ʻO ka hana o nā ʻano like ʻole o ffp2 masks|KENJOY

I kēia manawa he nui nā ʻano like ʻoleffp2 masksma ka mākeke, manaʻo paha ia he hana paʻakikī ke ʻike i ka mea kūpono iā ʻoe.Hiki i kēia mau mea ke kōkua iā ʻoe e hoʻoholo.

Ua lilo ka honua PPE i ʻāpana hou a mau loa o ko mākou ola.Me ka hoʻololi mau ʻana, makemake nui ka poʻe e pale ʻia i hiki iā lākou ke hoʻomau i ko lākou ola i kēlā me kēia lā.No ka hapanui o mākou, ʻo ka ʻoiaʻiʻo ʻaʻole hiki iā mākou ke noho ma ka home i nā manawa āpau.No ka mea hiki ʻole ke hana ma ka home a i ʻole hele i waho no ka ʻaina ahiahi, a ʻaʻole hiki i ka hale kūʻai ke hana pono.He mea koʻikoʻi iā mākou ke palekana ke hele mākou i waho.

ʻAʻohe kīpē

Ma waho aʻe o ka pae o ka pale i hāʻawi ʻia e kēlā me kēia mask, pono paha ʻoe e noʻonoʻo i kekahi mau mea hoʻolālā.

ʻO nā masks Valveless ʻo ia ka mea i kūkulu ʻia ka ʻōnaehana kānana i loko o ka lole, no laila hiki ke maʻalahi a me ka noʻonoʻo.ʻO kēia ka mea e ʻoluʻolu ai ke komo ʻana i nā masks no ka mea ʻaʻole lākou nui a ʻaʻole kaumaha i ka maka.

Me ka valve

ʻO kekahi mea ʻē aʻe i ka mask valveless ʻo ia ka valveless mask.ʻOiai ʻo ia ka mea e ʻoi aku ka nui a me ke kaumaha o ka mask (e like me ka mask), hiki iā ia ke hoʻokuʻu i ka ea mai ka mask.ʻO nā masks me nā valves maʻamau ʻaʻole ka hou a me ka puʻupuʻu, ka mea e ʻoi aku ka hanu a ʻoluʻolu hoʻi e ʻaʻahu.Eia nō naʻe, he mea nui e ʻike ʻaʻole pale nā ​​masks me nā valves i ka poʻe a puni ʻoe mai nā ʻāpana ʻino.ʻO ka ʻōlelo maʻalahi, pani ka pahu i ka wā e hanu ai ʻoe i mea e pale ai i nā ʻāpana ea ʻino mai ka hoʻopā ʻana iā ʻoe.Eia naʻe, ke hoʻopuka ʻoe, wehe ka valve.ʻOiai e maʻalahi ka hanu ʻana, ʻo ka ea āu e ʻomi ai e laha i ka lewa.Hiki ke hoʻokuʻu i nā mea ʻino i ka poʻe a puni ʻoe i ka hoʻohana ʻana i ka mask me ka valve.

Peʻi ʻana

ʻO kahi mea hoʻolālā ʻē aʻe hiki iā ʻoe ke koho inā makemake ʻoe i ka pale pale a i ʻole ka mask molded.Huna a maʻalahi hoʻi ka hoʻopili ʻana i ka mask, a he hanu nui ka hoʻolālā lole.

Ma muli o kā lākou mau poʻo elastic, hiki iā lākou ke pili kokoke i ka maka, akā ʻaʻole lākou e hāʻawi i kahi flush kūpono.

Hoʻoheheʻe

Inā makemake ʻoe i kahi kūpono ikaika, a laila ʻo ka mask molded kāu koho maikaʻi loa.Noʻonoʻo kēia mau hoʻolālā i ke ʻano o kou helehelena a pili i kou ihu, waha a me kou ʻauwae..

ʻO kēia ka mea e ʻoi aku ka maikaʻi o ka mask no ka mea e hōʻemi ana i ka pilikia o nā ʻāpana e komo i kāu ʻōnaehana hanu ma o nā āpau i waiho ʻia e ka mask looser.

ʻO kēia nā hana o nā ʻano like ʻole o nā masks ffp2.Inā makemake ʻoe e ʻike hou aku e pili ana i nā masks ffp2, e ʻoluʻolu e hoʻokaʻaʻike mai iā mākou.

E aʻo hou e pili ana i nā huahana KENJOY


Ka manawa hoʻouna: Feb-22-2022