tilpasset ansiktsmaske engros

NYHETER

Først av alt,varmeputer til kjæledyr kan deles inn i varmeputer for hunder, varmepunkter for katter,varmeputer for klatrende kjæledyr, varmeputer for kyllinger, etc., men generelle oppvarmingspunkter for kjæledyr kan vurderes.

Det er følgende forskjeller mellom elektriske tepper for kjæledyr (varmeputer for kjæledyr) ogmenneskelige elektriske tepper:

Hvis det brukes til menneskekroppen, blir det varmere, men for kjæledyr vil spenningen og varmen være lavere, og dyrelegen fortalte meg at det vil redusere hundens evne til å motstå kulde.

Du kan trenge disse før bestillingen din

Hvordan bruke enkjæledyr varmeputeer den rette veien?

Det elektriske teppet fungerer kun som en oppvarmingsfunksjon, og det samme gjelder for elektriske tepper for kjæledyr.Før katten eller hunden legger seg, må den slås på for å heve temperaturen.Når kjæledyret sover, når det en viss temperatur til ca. 40°C.Når det er varmt, kan det slås av.Hvis temperaturen er for høy, vil håret bli brent.

Anbefaler lesing

Vi har 30 helautomatiske produksjonslinjer for FFP2/FFP3-masker/medisinsk maske med en total daglig produksjon på opptil 2 millioner stykker.Våre produkter eksporteres hovedsakelig til Europa-markedet, Japan, Korea, Singapore og andre fylker.Vi består GB 2626-2019, En14683 type IIR og En149 testing for å få CE 0370 og CE 0099 sertifikat for eksport.Oppvarmingsputer for kjæledyr, varmeputer for katter, varmeputer for hundesenger, varmeputer for krypdyr, varmeputer for kjæledyr med termostat, varmeputer for kjæledyr for kyllinger osv. Alle oppnådd sertifikat: ISO9001 ISO13485 CE ROHS FCC, gir tilpassede varmeputer for kjæledyrsenger .

Skriv din melding her og send den til oss

Innleggstid: 15. desember 2022