veľkoobchodná maska ​​na tvár na mieru

NOVINKY

 

Metóda použitia masky KN95

masky KN95sú jednorazové masky a nedajú sa čistiť a používať opakovane.Opakované použitie zníži ich ochranný účinok.Časový limit používania masiek kn95 je približne 6 hodín a nové masky je potrebné vymeniť ihneď po 6 hodinách.Hlavnou funkciou masiek kn95 je chrániť ľudské telo pred vniknutím nového koronavírusu naviazaného na kvapôčky a tiež chrániť prach vo vzduchu.

https://www.kenjoymedicalsupplies.com/kn95-disposable-masks-against-pm2-5-kenjoy-product/

ČínaVeľkoobchod s maskami KN95

Štandardná maska ​​​​KN95

Masky KN95 sú čínskou alternatívou k maskám N95 a americké centrá pre kontrolu chorôb uviedli, že masky KN95 sú rovnako účinné ako masky N95 a sú jednou z vhodných alternatív.Podľa 3M, najväčšieho výrobcu masiek na svete, sú KN95 ekvivalentné maskám N95 a dá sa očakávať, že budú fungovať veľmi podobne.
Hoci skutočný účinok oboch je rovnaký, KN95 je jednorazová maska ​​a nemožno ju umývať.Opakované čistenie a používanie zníži schopnosť obrany proti vírusom.Doba používania masiek KN95 je asi 6 hodín a ochranný účinok sa po 6 hodinách zníži, preto je potrebné okamžite vymeniť masky za nové.

https://www.kenjoymedicalsupplies.com/kn95-disposable-masks-against-pm2-5-kenjoy-product/

Funkcia masky KN95

Masky KN95 dokážu dobre ochrániť ľudské telo pred napadnutím novým koronavírusom naviazaným na kvapôčky a zároveň dokážu zabrániť aj mikróbom, ako je prach a baktérie vo vzduchu.Pred nosením masky KN95 si musíte pozorne prečítať návod na použitie, aby ste sa vyhli infekcii spôsobenej chybami v procese nosenia.

Veľkoobchodníci s maskami KN95 v Číne majú vysoko kvalitné masky za prijateľné ceny.Pre viac informácií naMasky KN95 nás prosím kontaktujte.

Veľtrhy 1

Zistite viac o produktoch KENJOY

jednorazová maska

jednorazová maska

jednorazová maska


Čas odoslania: 31. augusta 2022