veľkoobchodná maska ​​na tvár na mieru

NOVINKY

Môže nosenie masky zabrániť pasívnemu fajčeniu?

Môcť.Cigarety obsahujú veľa dymu, nikotínu, dechtu a iných škodlivých zložiek.Časté vdychovanie môže spôsobiť poškodenie pľúc ľudského tela.Nosenie masky môže do určitej miery zabrániť pasívnemu fajčeniu, najmä kvalitnejšie masky s aktívnym uhlím na trhu., ktorý dokáže filtrovať škodlivé látky v dyme.

Masky proti pasívnemu fajčeniu majú vysoké nároky na ochranu pre masky, ako naprmasky FFP2, masky KN95, masky N95 a masky KN90 štandardné a vyššie, medzera masky je malá, čo môže pomôcť izolovať väčšinu častíc, takže účinok pasívneho dymu je lepší..

Druhou sú bežné filtračné masky na trhu, ako sú bavlnené masky, gázové masky atď., všetky používajú túto metódu, ale pretože medzera medzi tkaninami je príliš veľká, nemá to žiadny významný vplyv na blokovanie pasívneho dymu.

Adsorpčný účinok masiek s aktívnym uhlím je tiež zbytočný na blokovanie drobných častíc a ochranný účinok na pasívny dym je relatívne malý a nie je taký vysoký ako masky s normami N95 a KN90.

Možno ich budete potrebovať pred objednávkou

Masky môžu zabrániť pasívnemu fajčeniu.Čas na zabránenie pasívnemu fajčeniu je však obmedzený, pretože v prostredí s dlhodobým pasívnym fajčením po dosiahnutí nasýtenia absorpčnej a adsorpčnej kapacity masky sa toxické látky v dyme opäť dostanú do dýchacieho systému .Ak chcete použiť masky na prevenciu pasívneho fajčenia, môžete si vybrať masky s aktívnym uhlím, masky N90 a N95 pre lepšiu ochranu.Nosenie vhodnej masky môže do určitej miery chrániť pred pasívnym fajčením, no dlhodobé nosenie masky môže ovplyvniť dýchanie.Najlepší spôsob, ako znížiť škody spôsobené pasívnym fajčením, je držať sa ďalej od prostredia pasívneho fajčenia.

Najlepšia továreň na masky FFP2 prijíma akékoľvek otázky od tých, ktorí potrebujú ochranné masky, a poskytujeme najlepšiu cenu (veľkoobchod s maskami FFP2)Veľkoobchod s maskou FFP2(veľkoobchod s lekárskou ochrannou maskou)Veľkoobchodná lekárska ochranná maska.

Odporúčame prečítať

Máme 30 plne automatickej výrobnej linky na masky FFP2/FFP3/lekárske masky s celkovým denným výkonom až 2 milióny kusov.Naše výrobky sa vyvážajú hlavne na európsky trh, do Japonska, Kórey, Singapuru a ďalších krajín.Absolvujeme testovanie GB 2626-2019, En14683 typu IIR a En149, aby sme získali certifikát CE 0370 a CE 0099 na export.Pre naše masky sme založili vlastnú značku "Kenjoy", ktorá sa dobre predáva po celom svete.

Tu napíšte svoju správu a pošlite nám ju

Čas uverejnenia: 4. novembra 2022