mask manufacturers-KENJOY
X

Produsen Utama
of Topeng rai
Ing China

Grosir Masker Wajah CustomGO

Fujian Kenjoy Medical Supplies Co., Ltd. minangka produsen profesional sing nggawe topeng medis 3ply, topeng Kn95 FFP2/FFP3, ing bantalan cast, bandage, ganti tatu lan produk medis liyane.

Kita duwe 30 Line Produksi Topeng FFP2 / FFP3 / Topeng Medis kanthi total output saben dina nganti 2 yuta potongan.Produk kita utamane diekspor menyang pasar Eropa, Jepang, Korea, Singapura lan kabupaten liyane.Kita ngliwati uji GB 2626-2019, En14683 jinis IIR lan En149 kanggo entuk sertifikat CE 0370 lan CE 0099 kanggo ngekspor.Kita wis nggawe merek dhewe "Kenjoy" kanggo topeng sing laris ing saindenging jagad.

ngerti luwih akeh babagan perusahaan
mask factory

Topeng FFP2 kualitasMade in China

Topeng respirator FFP2 protèktif kanthi 2 lapisan filtrasi protèktif aktif saka pabrikan China KENJOY MASK.Perlindhungan sing sampurna lan efektif marang virus, bakteri, bledug lan tetesan.Tingkat protèktif FFP2 NR disertifikasi.Mathuk nyedhaki pasuryan kanggo comfort & pangayoman.

Kenapa Pilih
KENJOY

  • Kualitas sing bisa dipercaya
  • Prices paling apik ing Pesenan Bulk

1: Kita nggunakake bahan mentah sing disertifikasi dening ASTM F2100, Oeko-Tex Standard 100, GRS, Reach, Rohs

2: Kita duwe Pabrik Kain Non-woven Sendiri kanggo produk nonwoven kanggo topeng kanthi 16 taun Pengalaman OEM & ODM

3: Topeng Kita Digawe ing Bengkel Bebas Debu Kelas Medis

4: Kapasitas produksi Saben dina: 1 yuta potongan, Pangiriman paling cepet ing 2-3 dina.

5: Persyaratan qty cilik lan layanan desain gratis.

6: Layanan online 24 jam, nyedhiyakake conto gratis kanggo sampeyan.

1: Kita spesialis ing jumlah akeh, uga pengiriman cepet.Apa sampeyan pemilik restoran, perusahaan penerbangan utawa sistem transit, utawa kepala keamanan ing sistem sekolah utawa universitas, sampeyan lan karyawan utawa siswa sampeyan dijamin - kanthi harfiah - nganggo topeng rai sing bisa digunakake khusus.

2: Kita nawakake topeng FFP2, FFP3 kanthi macem-macem warna sing bisa dicithak nganggo logo perusahaan utawa pesen khusus.Cukup pilih topeng sing dikarepake, pilih warna, pilih apa sampeyan pengin dibungkus, pilih jumlahe, lan hubungi kita.Gampang banget kanggo njaluk topeng rai khusus, kanthi logo sampeyan kanggo kabeh karyawan lan pelanggan.Pesenan minimal yaiku 5000 masker, lan kita bisa ngrampungake pesenan 5.000 sajrone 3 dina kanggo masker rai sekali pakai.

3: Pesan topeng rai khusus sampeyan saiki!

medical face mask manufacturers

Solusi kanggo
Produksi Masker Wajah

  • Medical And Hygienic-type Masks
    Masker Jinis Medis Lan Higienis

    Topeng Bedah/Medis Topeng bedah/medis yaiku macem-macem jinis topeng bedah:Tipe I, Tipe II lan Tipe IIR(ing Eropah miturut Directive 93/42/ EEC bakal diganti dening Regulasi (EU) 2017/745);Level 1, Level 2, Level 3, Level 4(ing AS miturut syarat FDA) lankelas 1, kelas 2 lan kelas 3(tahan cipratan / cairan) ing India miturut IS 16289. Menyang KENJOYTopeng Medis

  • FFP2 And FFP3 Masks
    Topeng FFP2 lan FFP3

    Topeng FFP nglindhungi saka polutan partikel kayata bledug, asap lan aerosol.Padha kasedhiya ing telung tingkat pangayomanFFP1, FFP2 lan FFP3.Iki standar ing Uni Eropa miturutEN 149:2001+A1:2009.

    Topeng ambegan kanthi tingkat proteksi sing luwih dhuwur nyaring luwih efektif lan mulane bisa digunakake kanggo nglawan zat sing luwih mbebayani lan konsentrasi rereged sing luwih dhuwur.Pindhah menyang KENJOYtopeng FFP

     

  • Materials For Mask Manufacturing
    Bahan Kanggo Pabrik Topeng

    Lebur: iki polypropylene nonwoven, topeng Filter penengah.IngKENJOYSaliyane dadi pabrikan pabrik topeng FFP2/FFP3, uga nawakake materi jinis iki.Kanthi 5 jalur produksi.

    Spunbond: polypropylene non-dirajut liyane digunakake kanggo lapisan njaba lan interior, uga didol deningKENJOY.Bahan baku kanggo nggawe topeng pelindung.njamin fungsi sing tepat ing efisiensi lan kualitas produk pungkasan.Pindhah menyang KENJOYKain Diunekake Leleh

     

produkSertifikasi

Topeng KN95/FFP2100% Made In China

  • China Made Quality You Can Trust
    China Made Quality Sampeyan Bisa Dipercaya
    We gawé polypropylene Melt Blown Fabric kita dhewe.KENJOY duwe laboratorium GMP lengkap kanthi lab industri lan peralatan uji coba kanggo validasi lengkap proses manufaktur.
  • Contact us
    Hubungi kita
    Contact us via the Live Chat or email Kenjoy3@hzjhc.net with any questions, comments, or concerns! We will read your message and reply to you ASAP.

Topeng Rai Grosir - Supplier Grosir Topeng FFP2 CHINA

Kita ngatur pesenan sampeyan miturut kabutuhan, utamane kanggo pesenan gedhe.Kita duwe topeng rai FP2, topeng FFP3, topeng KN95, topeng medis lan topeng rai nganggo rega sing murah banget kanggo jumlah akeh!Kabeh topeng rai sing bisa digunakake digawe ing china.Kita bisa nindakake jumlah apa wae!Hubungi kita dina iki kanggo cadangan jumlah!

ngirim saiki

paling anyarwarta & blog

ndeleng liyane
  • Perawatan apa sing kudu ditindakake ...

    Perawatan sing kudu dipilih sawise fraktur |KENJOY Bandage wholesaler Dibandhingake karo plester bandage, polimer bandage lan splint duwe kaluwihan ketok, lan padha jinis anyar consumables ortopedi ...
    maca liyane
  • Apa keuntungan saka ...

    Apa kaluwihan saka bandage polimer |KENJOY Bandage wholesaler Ing taun-taun pungkasan, bandage polimer luwih akeh digunakake ing bidang kedokteran, lan saiki mboko sithik dadi pilihan pisanan m ...
    maca liyane
  • Pengenalan pengembangan...

    Pambuka kanggo pangembangan bandage polimer |KENJOY Bandage wholesaler Kepiye pangembangan bandage fiberglass polimer?Dina iki, aku bakal pitutur marang kowe bab pangembangan lan karakteristik polym ...
    maca liyane