mask manufacturers-KENJOY
X

Anjog Produsén
of Topeng raray
Di Cina

Grosir Topeng Beungeut CustomGO

Fujian Kenjoy Medical Supplies Co., Ltd. mangrupikeun produsén profésional anu ngahasilkeun masker médis 3ply, masker Kn95 FFP2 / FFP3, handapeun padding tuang, perban, ganti baju sareng produk suplai médis sanés.

Kami ngagaduhan 30 Otomatis FFP2 / FFP3 Mask / Garis Produksi Topeng Médis kalayan total kaluaran sadinten dugi ka 2 juta potongan.Produk urang utamana diékspor ka pasar Éropa, Jepang, Korea, Singapura jeung kabupaten lianna.Kami lulus GB 2626-2019, En14683 tipe IIR sareng En149 nguji pikeun kéngingkeun sertipikat CE 0370 sareng CE 0099 pikeun ékspor.Kami parantos ngadegkeun merek sorangan "Kenjoy" kanggo masker kami anu laris di seluruh dunya.

terang langkung seueur ngeunaan perusahaan
mask factory

Masker FFP2 kualitasDidamel di Cina

Topeng pelindung respirator FFP2 kalayan 2 lapisan filtrasi pelindung aktif ti produsén China KENJOY MASK.Perlindungan anu sampurna sareng efektif ngalawan virus, baktéri, lebu sareng titik-titik.tingkat pelindung FFP2 NR Certified.Cocog sareng raray pikeun kanyamanan & panyalindungan.

Naha Pilih
KENJOY

  • Kualitas Diandelkeun
  • Harga pangalusna dina pesenan bulk

1: Urang ngagunakeun bahan baku Certified ku ASTM F2100, Oeko-Tex Standar 100, GRS, Reach, Rohs

2: Kami gaduh Pabrik Kain Non-anyaman sorangan pikeun produk nonwoven pikeun topéng kalayan 16 taun Pangalaman OEM & ODM

3: Topeng kami Dijieun dina Bengkel Bébas Debu Kelas Médis

4: Kapasitas produksi Daily kami: 1 juta lembar, pangiriman panggancangna dina 2-3 poé.

5: sarat qty Leutik sarta jasa design bébas.

6: 24-jam jasa online, nyadiakeun sampel bébas pikeun anjeun.

1: Urang ngahususkeun dina jumlah bulk, kitu ogé pengiriman barang gancang.Naha anjeun pamilik réstoran, perusahaan maskapai atanapi sistem transit, atanapi kapala kaamanan dina sistem sakola atanapi universitas, kami ngagaduhan anjeun sareng karyawan atanapi mahasiswa anjeun katutupan-sacara harfiah - nganggo masker pameunteu anu tiasa dianggo khusus.

2: Kami nawiskeun masker FFP2, FFP3 khusus dina sababaraha warna anu bahkan tiasa dicitak nganggo logo perusahaan atanapi pesen khusus.Kantun pilih topéng anu anjeun pikahoyong, pilih warnana, pilih naha anjeun hoyong kantong masing-masing, pilih kuantitas anjeun, sareng hubungi kami.Saderhana pisan pikeun kéngingkeun masker pameunteu khusus, dicap ku logo anjeun pikeun sadaya karyawan sareng palanggan anjeun.Pesenan minimum nyaéta 5000 masker, sareng urang tiasa ngalaksanakeun pesenan 5,000 dina sakedik 3 dinten kanggo masker pameunteu.

3: Mesen masker pameunteu khusus anjeun ayeuna!

medical face mask manufacturers

Solusi pikeun
Produksi Masker raray

  • Medical And Hygienic-type Masks
    Topeng Tipe Médis sareng Higienis

    Masker Bedah/Médis Masker bedah/médis nyaéta rupa-rupa masker bedah:Tipe I, Tipe II jeung Tipe IIR(di Éropa nurutkeun Directive 93/42/ EEC diganti ku Regulasi (EU) 2017/745);Level 1, Level 2, Level 3 jeung Level 4(di AS nurutkeun sarat FDA) jeungkelas 1, kelas 2 jeung kelas 3(splash / tahan cairan) di India nurutkeun IS 16289. Buka KENJOYTopeng Médis

  • FFP2 And FFP3 Masks
    FFP2 Jeung FFP3 Masker

    Masker FFP ngajaga tina polutan partikulat sapertos lebu, haseup sareng aerosol.Aranjeunna sayogi dina tilu tingkat panyalindunganFFP1, FFP2 jeung FFP3.Ieu standar di sakuliah Uni Éropa nurutkeun kanaEN 149:2001+A1:2009.

    Masker pernapasan sareng tingkat panyalindungan anu langkung luhur nyaring langkung efektif sahingga tiasa dianggo ngalawan zat anu langkung ngabahayakeun sareng konséntrasi anu langkung luhur.Pindah ka KENJOYMasker FFP

     

  • Materials For Mask Manufacturing
    Bahan Pikeun Pabrikan Topeng

    Lembur: Ieu polipropilén nonwoven, topeng filter panengah.TheKENJOYsajaba ti jadi pabrik tina FFP2/FFP3 masker pabrik, ogé nawarkeun jenis ieu bahan.Kalayan 5 jalur produksi.

    Spunbond: polipropilén non-anyaman sejen dipaké pikeun lapisan exterior jeung interior, ogé dijual kuKENJOY.Bahan baku pikeun pembuatan masker pelindung.mastikeun fungsina leres dina efisiensi sareng kualitas produk ahir.Pindah ka KENJOYNgalembereh Ditiup Kain

     

produkSertifikasi

Topeng KN95 / FFP2100% Dijieun Di Cina

  • China Made Quality You Can Trust
    Kualitas Cina Dijieun Anjeun Tiasa Dipercanten
    Kami ngahasilkeun polipropilén ngalembereh lawon sorangan.KENJOY gaduh laboratorium GMP lengkep sareng laboratorium industri sareng alat uji pikeun validasi lengkep prosés manufaktur na.
  • Contact us
    Taros Kami
    Contact us via the Live Chat or email Kenjoy3@hzjhc.net with any questions, comments, or concerns! We will read your message and reply to you ASAP.

Topeng Beungeut Grosir - Panyadia Grosir Topeng FFP2 CHINA

Kami ngaropea pesenan anjeun sasuai ka kabutuhan anjeun, khususna pikeun pesenan ageung.Kami ngagaduhan masker pameunteu FP2, masker FFP3, masker KN95, masker médis sareng masker pameunteu nganggo harga anu murah pisan pikeun jumlah ageung!Sadaya masker pameunteu disposable dilakukeun di cina.Urang tiasa ngalakukeun kuantitas naon waé!Taroskeun kami ayeuna pikeun mesen kuantitas anjeun!

ngalebetkeun ayeuna

panganyarnawartos & blog

nempo leuwih
  • Perlakuan mana anu kudu ...

    perlakuan nu kudu dipilih sanggeus narekahan |KENJOY Perban grosir Dibandingkeun sareng perban moyok, perban polimér sareng splint gaduh kaunggulan anu atra, sareng aranjeunna mangrupikeun jinis barang-barang orthopedik énggal ...
    maca deui
  • Naon kaunggulan tina ...

    Naon kaunggulan bandages polimér |KENJOY perban wholesaler Dina taun anyar, perban polimér beuki loba dipaké dina widang kadokteran, sarta ayeuna laun jadi pilihan kahiji m ...
    maca deui
  • Bubuka pikeun ngembangkeun ...

    Bubuka pikeun ngembangkeun bandages polimér |KENJOY Bandage wholesaler Kumaha perkembangan bandages fiberglass polimér?Dinten ieu, kuring bakal ngabejaan Anjeun tentang ngembangkeun sarta ciri polym ...
    maca deui