custom face mask wholesale

FAQ

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

Dupi urang nyadiakeun sampel pikeun nguji?

Leres, urang tiasa nyayogikeun conto gratis.

Naon istilah pembayaran?

Kami nampi L / C, T / T, Western Union.Urang merlukeun sahenteuna 30% deposit, kasaimbangan saméméh kiriman.

Sabaraha lami deui pikeun nganteurkeun barang?

Barang di stock, kami bakal ngirimkeunana dina 3-15 dinten kerja saatos nampi pamayaran anjeun (Nurutkeun kuantitas).

Barang khusus: kami bakal ngirimkeunana sateuacan wates waktu anu kami sapuk pikeun dua pihak.

Dupi anjeun nampi OEM & ODM?

Leres, kami nampi kustomisasi pikeun warna, logo sareng pakét.

Rék gawé bareng jeung urang?