custom face mask wholesale

FAQ

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa kita bisa menehi conto kanggo dites?

Ya, kita bisa nyedhiyani conto gratis.

Apa syarat-syarat pembayaran?

Kita nampa L / C, T / T, Western Union.We mbutuhake paling 30% simpenan, imbangan sadurunge kiriman.

Suwene iku bakal njupuk kanggo ngirim barang?

Barang ing saham, kita bakal ngirim ing 3-15 dina kerja sawise entuk pembayaran (Miturut jumlahe).

Barang khusus: kita bakal ngirim sadurunge tenggat wektu sing wis disepakati dening pihak loro.

Apa sampeyan bisa nampa OEM & ODM?

Ya, kita nampa kustomisasi kanggo warna, logo lan paket.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?