Rreth nesh - Fujian Kenjoy Medical Supplies Co., Ltd.
Maska me porosi me shumicë

Rreth Nesh

Rreth Nesh

maskë fytyre me shumicë-KENJOY

Fujian Kenjoy Medical Supplies Co., Ltd. është një prodhues profesionist që prodhon maska ​​​​mjekësore me 3 shtresa, maska ​​​​Kn95 FFP2/FFP3, nën mbushje, fashë, veshje për plagë dhe produkte të tjera të furnizimeve mjekësore.

Ne kemi 30 linjë të prodhimit të maskave plotësisht automatike FFP2/FFP3 / Maska Mjekësore me një prodhim total ditor deri në 2 milion copë.Produktet tona eksportohen kryesisht në tregun e Evropës, Japoni, Kore, Singapor dhe qarqe të tjera.Ne kalojmë testimin GB 2626-2019, En14683 tip IIR dhe En149 për të marrë certifikatën CE 0370 dhe CE 0099 për eksport.Ne kemi krijuar markën tonë "Kenjoy" për maskat tona, e cila po shitet mirë në të gjithë botën.

Ne gjithashtu kemi fabrikën tonë të materialeve jo të endura të maskave e cila ka mbi 16 vjet në këtë zonë industriale.Ne kemi progres të plotë të kontrollit të rreptë në lidhje me cilësinë e maskave nga lëndët e para te maskat e gatshme.Ekzistojnë pesë linja prodhimi me gjerësi 1.6 m me një kapacitet ditor deri në 7 tonë.

Për të krijuar një mjedis më të mirë pune, ne ndjekim rreptësisht standardet për çdo hap sipas standardeve të sistemit ISO9001 dhe ISO 14683.Ne ndërtuam punëtorinë e klasës 10000 pa pluhur dhe një laborator 200 m2 për të siguruar maska ​​​​të kualifikuara për jashtë shtetit.

prodhuesit e maskave mjekësore

Video e fabrikës

Ne kemi fabrikën tonë të materialeve jo të endura të maskave, nga lëndët e para te maskat, kontrollojmë rreptësisht cilësinë.

Ekzistojnë 5 linja prodhimi me shkrirje në shkallë të gjerë me një kapacitet ditor deri në 7 tonë.

Kompania kontrollon rreptësisht sipas standardeve të sistemit ISO9001.

Maskat tona të markës "Kenjoy" shiten brenda dhe jashtë vendit, shërbejnë për 153 marka nga 255 vende.

Shfaqje tregtare

Shfaqje tregtare
Shfaqje tregtare1
CMEF