custom face mask wholesale

Kontrolli i cilësisë

Siguria juaj është prioriteti ynë kryesor

Kontrolli i cilësisë

Ne testojmë me rigorozitet çdo grup në një dhomë të mbyllur dhe të kontrolluar nga klima, sigurohemi që çdo produkt të tejkalojë standardet tona të kontrollit të cilësisë më të lartë!

1. Testimi i rezistencës ndaj depërtimit të gjakut sintetik nëpërmjet GB-BF20010.

2. Testimi i klasës së ndezshmërisë dhe përhapjes së flakës nëpërmjet Testex TF310.

3. Testimi i efikasitetit të filtrimit të maskës nëpërmjet TSI Automated Filter Tester 8130A.

4. Testimi i trashësisë së filtrit nëpërmjet linjës kontrolluese MTG-D.

5. Testimi i vulave të fytyrës nëpërmjet sistemit të testimit të përshtatjes së respiratorit AccuFit 9000.

QUALITY CONTROL
Test Equipment

Certifikimi i prodhimit

Ne kalojmë testimin GB 2626-2019, En14683 tip IIR dhe En149 për të marrë certifikatën CE 0370 dhe CE 0099 për eksport.

https://b785.goodao.net/quality-control/
https://b785.goodao.net/quality-control/
https://b785.goodao.net/quality-control/
https://b785.goodao.net/quality-control/
https://b785.goodao.net/quality-control/