Maska me porosi me shumicë

Maska FFP2/KN95

Maskat e fytyrës FFP2 NR janë ekuivalenti evropian me maskat mbrojtëse KN95 të shitura në SHBA.

Maskat KENJOY FFP2 ofrojnë mbrojtje kundër pluhurit, mjegullës, grimcave të tjera të ajrit, gripit dhe sëmundjeve të tjera.Maskat mbrojtëse të fytyrës FFP2 janë krijuar për t'u përshtatur më afër fytyrës sesa maskat e tjera të disponueshme për fytyrën, për të përmirësuar rehatinë dhe për të mbrojtur përdoruesin nga thithja e grimcave të dëmshme.Këto maska ​​për fytyrën CE FFP2 janë të lehta dhe të rehatshme, ndërsa mbrojnë gojën dhe hundën tuaj nga thithja e çdo grimce të dëmshme.Maskat en149 ffp2 duhet të përdoren vetëm një herë dhe më pas të hidhen.
Certifikimi sigurohet me çdo porosi të maskës FFP2.Ju lutemi na kontaktoni nëse keni nevojë për një lloj të veçantë maske për fytyrën.